Glädje

Veckorna går fort nu och man hinner inte riktigt med och nu går vi in i en hektisk period. En tenta är gjort och den blev jag godkännd på vilket var väldigt skönt :-) Har även fått rensatt mitt kök från tidningar och böcker ett tag tyckte jag det var snyggt att ha det framme men man blir klokare med åren. Så nu är det till att fortsätta att rensa och det blir sovummet är inte riktgt nöjd än med det. Satt idag och drömde mej bort på Hemnet sida helt skjuk blir man. Nu är det ju nästan klart att dottern får fast arbete vilket gör att vi mer aktivt kan söka lgh till henne hon behöver det :-) Kram till er därute :-)

Forsättning rygg

Helgen gick med smärta som hette duga men måndagen kom äntligen och till Ryggakuten blev det. Martin naprapaten gjorde så mycket han kunde och med orden golvlläge gick jag hem och la mej på golvet ja det blev min plats i tre dagar för ny tid hade bokats på torsdag :-) torsdagen kom och jag gick med frisk mod till Martin igen och skit han fixade mej :-) gick där ifrån med sååååå lätta fötter men men med ett tuff träningschema i huvudet för som han sa gör du inte detta så är du snart här igen och vem vill det ha :-) så nu är det träning var annan dag fram över :-) men idag hänge jag över mina böcker för på måndag är det tenta :-) fick ett glatt samtal idag av en vän som ville ha hjälp med tips om LCHF :-) ja vännen har ju sett att jag har gått ner och det utan att lagt till någon träning så nu ska det bli spännande att se vad som händer på min kropp nu när jag ska träna varannna dag :-) Kram och var rädda om varandra :-)

Ryggen protesterar

I två dagar har ryggen kronglat så nu blir det till att ringa Naprapaten. Sen får vi se vad han säjer och hur det går att jobba, inte bra för plånboken med just nu är min rygg viktigaste och jag behöver hjälp. Får bli en fortsättning på min berättelse om min rygg så fort jag vet mera. Kram Alla där ute.

November

Ja nu är det inte långt kvar tills jul, detta året jobbar jag hela julen blev tyvärr så när det las om våra schema, från långledig till inget ledigt alls och det är ingen ide att lägga in om sem helle och varför är ett annat kapitel. Min ischias har börjat krongla igen inte roligt, har fått ett nummer till en kille som jag ska ringa och förhoppningsvis få hjälp för nu kan jag ju inte börja ha ont nu när mitt liv ska ta en annan vända :-) ett steg i rätt riktning :-) . Fick ett ryck och bakade lchf bröd märker nämligen att om jag inte håller mej till det brödet så får jag ont i magen
ja här är resultatet och strax ska jag börja med lördagens frukost och pröva dom :) kram alla och var rädd om er

RSS 2.0