Garderober




Nu står dom änligen på plats garderoberna oj vad fint det blev är riktigt stolt över detta (fast jag gjorde inget) Utan gubben och en kompis gjorde detta så bra . Så nu är dom fulla av kläder och jag skulle nog kunna köpa en till om det skulle knipa. haha

Stickning




Hej där ! Här är mitt nya allster som jag stickat en halsduk i en röd härlig färg. Jag är naturligtvis inget proffs utan en amatör som stickar , men det är mycket avkopplade tycker jag och ger hjärnan en möjlighet att koppla av från allt tänkande vilket kan vara bra . Nu är jag i farten och stickar Ben värmare till mej själv också en kul grej , det var min tös som fick mej att ta tag i det här med att sticka igen, fast nu för tiden stickar man ju inte med stickor utan olika runta eller raka mojänger ( kan inte des namn). för nu har det ju blivit modärnt att ha stickat på sig igen . Vilket är jätte kul tycker jag . Handarbete är ju en konst . Skönt att ha något som värmer nu när temeraturen är så låg. Kramissar från mej .

2010

Ja då var det här det nya året och jobbat dom första dagarna har man också gjort . Så nu längat jag redan till våren men det får väl vänta en litet tag till om man ska titta ut genom föstret där det snöar ute . Jag jobbar ju  som städare vilket kan tyckas vara ett lågstatus jobb men icke för mig för vi har så jävla roligt på jobbet det går inte en dag utan att vi skrattar så vi håller på att kissa på oss. Men nu till dagen bästa som vanligt  stod jag och tjötade med personalen då min arbetskollega kom till mej och tyckte att man skulle sätta tunnan med tossor ( blåa) mitt i dörren för att alla skulle ta på sig dom , ja visst gör du det,sagt och gjort så gör hon detta och vänder sig om mot mej mycket nöjd med sig själv trodde hon ja för strax bakom henne kom den en läkare och klev över tunnan och jag trodde att hón skulle få hjärnblödning ja hon blev så förbannad och jag smet runt hörnan för att inte hon skulle se hur jag garvade , för detta fenomen är inget nytt för mej för alla som ska igenm sjukhuset sätter inte på sig tossor bara dom som kommer till akuten gör det , så då kan ni förstå hur det ser ut i  detta vädret på min arbetsplats , inte lika roligt. Man kan säja att en lervälling är det minsta ord man kan använda . Så till alla där ute respekter varandras arbete och tänk först handla sen . Kramissar från mej . 

RSS 2.0