Sista gången vid stranden.

Vi hade bestämt oss för att ge sommaren en sista chans vid havet . Sagt och gjort så tog vi solstolarna med oss och åkte till vårat favorit  ställe, lite ätbart blev det med och något att läsa . Bada var inte att tänka på det skulle nog vara jätte kallt i vattnet. Väl framme var vi ganska ensamma på stranden förutom ett par vindsurfare vilket måste varit perfekta vindar för detta ändmål. Och vi slog oss ner bara njöt , för detta mina vänner är paradiset på jorden. Om jag ska ha sommarstuga någonstans är det här. Vi har alltid sagt att havet är en läkade kraft  och det stämmer . Efter ett par timmar så återvände vi hemmåt med en så massa energi i kroppen och solbrända ansikten ( ja den tog faktiskt) så nu går jag in i min sista vecka semester för denna gång , och ska jag berätta en hemlighet så saknar jag faktiskt mitt jobb en smula..  


Sverige-Danmark-Tyskland Tur och Retur



Vi hade bestämt oss för att åka till Tyskland och shoppa, så i onsdags gav vi oss iväg kl 6 på morgonen och styrde vårna kos till Helsingborg vi landade där kl 8 och 20 över gick färjan till Helsingör. Väl av i danmark var ju det att hitta rätt men det måste jag säja att mycket bra skyltat var det så vi var iväg och jag hade fått information att hålla hastigheten för den var tydligen svin dyrt att få böter i danmark men vad hjälpte det alla andra bara susade förebi mej så efter ett tag låg man där själv i (fel) hastighet . Allt väl och efter ca 2 timmar var man nere vid färjan till tyskland , färjan över och så var man där , vilket ställe en hel båt låg där 4 våningar var den, allt hade en våning till och med godiset hade en egen våning , så vi tog två shoppingvagnar och drog oss in sen var det bara att följa strömmen. Allt väl och ut kom vi och väl ute drog vi en djup suck puh vi klarade det. Sen var det bara att vända näsan hemmåt och efter ca 15 timmar i bil så var man förbannat trött. men vad gör det vi har ju semester vilket var tur . Så kramizzar på er alla där ute .

Sommar fin


Efter att ha funderat på att göra naglar så bestämde jag mej för akrylnaglar. Har en tjej på jobbet som precis gått utbildning i att göra naglar och hon till hösten sak sitta på en salong här i göteborg, så det gäller att passa på .  Och jag blev jätte  nöjd så även min dotter gjorde naglar hos henne . Så nu är jag så fin så under min semester , sen får vi se hur det blir framöver man kanske blir biten av att ha långa naglar..kramizzar  från mej .

Sommar även i augusti

Ja så är det faktiskt , augusti kan var riktigt varm vilket för mej är lagom värme . Och det härligaste är att man inte behöver tänka på att gå och lägga sig för jag har ju semester.. Idag är jag inne på dag 2 på min semester och i dag blev det handlande på City gross i går var vi och ett par härliga vänner med deras barn på Liseberg , gud vad får barn all sig energi ifrån , tänk om man hade en lite del av den vad mycket man skulle få gjort. Vi har nästan varje kväll suttit ute och haft så roligt, vilket jag tycker är en skön känsla för då kan man ladda sina batterier igen,  för alla behöver vi skratta. Vi är ett härligt gäng som umgås och skratt mycket . Nu har min dotter snart jobbat färdigt för denna sommarn vilket hon har gjort med bravur , så hon ska få en stor stjärna i kanten av mej . Att se hennes glädje när hon fick sin första lön var en belöning bara det , hon hoppade runt som en galning och bara skrek jippi. Nu har hon 8 dagar kvar sen får även hon lite sommarlov för att sen börja sin sista sväng på gymnasiet, sen hägrar studenten till sommaren 2011. Herre gud vad stora dom har blivit , grabben fyller 25 detta året och tösen går ut gymnasiet till våren . Ja se tiden går men i morgon är en ny dag så kramizzar från mej så syns vi snart.

RSS 2.0