Har handlat lite bara .


Det blev ett par nya stövlar eftersom all snö tinar nu och det är pölar stora som pooler ute - det blev även en ny ros skjorta , böcker blev det inhandlat på bokrea , nya glas på Ikea och en servietthållare blev det , och vet ni det var så kul .Man får unna sig detta tycker jag  upps jag glömde nya gardiner blev det ju också. kramizzar från mej .

Istapp

 Denna läckra bild har jag tagit på mitt jobb för en vecka sedan ska nu ta en ny bild så får vi se hur mycket det är kvar av den eftersom det har varit plusgrader nu i ett par dagar . Men tyvärr får vi inte vara glada så länge ett nytt lågtryck kommer in över oss igen med snö . OCH jag som trodde att nu är vinter snart slut och då ska våren komma , men icke sa nicke vi får hålla oss till tåls ett tag till . Kramizzar grån mej .

Jobbet



                                                         


Denna häftiga skapelse finns på en Stupränna på jobbet , tydligen har ränna sprukit för när det töar vissa dagar skissar den om man tittar riktigt tydligt på höger bilden ser man att det sprutar vatten . Alla tycker den är så häftig . Och för att tala om jobbet så undrar man hur många stolpskott det finns igentligen . vi hade stormöte igår så satt en del och kommenterade med så idiotiska saker så man skäms för att vara medarbetare till dom . Annars knallar det på , på jobbet men man kan ju hålla sig för skratt vi har ju blåa tossor i slussen på Akuten och det är bara föräldrar och barn som är duktiga att ta på sig dessa , läkare och vissa som tror att dom är över alla andra ta inte på sig dessa vet inte om det är så att det inte tillhör dom finare människorna att göra sådant. Trött blir man . Men även vi väntar på våren ska bara ta oss igenom slasket först.  kramizzar från mej .

RSS 2.0