Att Ljuga!

Vet inte vad det är med en del människor , vad har man för nytta av att ljuga ????? Är det för att man är avundsjuk eller har man inget för sig ????? . Tyvärr finns det människor som älskar att snacka skit om andra och hitta på historier om saker som absolut inte stämmer .Tyvärr har min familj råkat ut för det igen . Ett tag trodde jag på allt jag hörde och tog illa vid mej men nu tar jag det med en gnutta salt för innan JAG har bevis för att det stämmer så tar jag inte åt mej det . Det finns ett ordspråk som säjer " saninngen kommer alltid fram oavsett hur lång tid det tar" och det stämmer alltid . Så till er alla där ute i stugorna ljug inte för det kommer att straffa sig en vacker dag. Till dom som jag vet inte håller sig till sanningen till er vill jag bara säja stackar er ni har inget liv. vi är många som råkat ut för personer som ljuger oss rakt upp i ansiktet och all vi håller idag ihop så där kommer ni inte åt oss. Vi försvarar varanndra . OCH vi ljuger INTE för varanndra utan vill vi något så går vi diretkt till personen med en gång och då blir det inga ryckten och inga oklarheter. Kramizzar från mej .

Svamp helg



Då var det dags för svamp helgen , Kompisen och jag drog iväg fredag eftermiddag upp till Vargön för att hämta hennes husvagn sista helgen för husvagnskörande. När vi satt på husvagn och sagt hej drog vi iväg. vi skulle till Bengsfors plus en mil till så vi pratade och sjöng nästan hela tiden glad i hågen passerade vi Mellerud och åkte igenom en massa små samhällen var ett var Bäckfors en bit utanför började hela ekipaget att bete sig underliggt  vi fick snabb in på en busshållsplats och till våran förfäran hade vi punktering och inte på bilen utan på husvagen, där stog vi mitt ute i mörkret med en husvagn och en punktering. Men vi var inte villrådiga utan letade upp nummret till en bärgare som kom och hjälpte oss med nytt däck vilket inte var helt lätt kl 8 en fredagskväll men efter mycket om och men kom vi fram kl halv 12 på natten . Snabbt som ögat gjorde vi färdigt husvagnen sen ner i sängen . Den kvällen sov man inte mycket , men synen som mötte mej på morgon var fantastisk bilderna får visa. Sen var det dags för frukost och tandbostning. vi packade in oss i bilen för en lite färd , in i skogen och efter ett par timmar plockande var vi hungriga . Plockandet den lördagen gav 8 liter trattkantareller och 2,5 liter vanliga kantareller vilket vi var gör nöjda med. Och i dag drog vi åter till Göteborg. Så kan det gå . Kramizzar från mej i svampskogen .

Hösten !

En del kan götta sig med att flyga utomlands och del får stanna hemma.  Själv skulle jag vilja till värmen för nu kommer en tid på året som är förjävligt för mej . Mår piss , är konstant trött . Är det någon som vet hur man tar sig egenom detta????? . En vecka har nu gått sedan bilen brann upp och en vecka med telefonsamtal både till höger och vänster . Så nu hoppas jag att denna veckan att dom ringer till gubben med ett förslag så vi kan få en bil igen och vi kan åka till småland . Men till helgen bär det av ut med husvagn , vilket ska bli jätte roligt bara få vara ( det är inte min husvagn utan vänninans) Var det bär hän är en hemligthet ännu . Så det ska jag se fram mot . Ska även ha en välförkänt massage på Tisdag , vi har nämligen den stora turen att ha en massör på jobbet Så det ska bli så gött . Många kramizzar från en som inte gillar hösten och mörkret.

RSS 2.0