Lite av varje

  Lite gott och blandat , allt från arbetskamrater på landet och bröllop , gravida män och kvinnor , grillning  i regnet , och en lugn solig eftermiddag med goda grannar.

Semester

Då var det dags för den årliga semestern , vilket var gör gott för nu var hela min kropp rätt trött och slut. Axlar och leder värker men det är bara att masa sig upp på morgon men nu är det slut för 4 veckor framåt. Har som vanligt inte planerat något men nu för tiden tycker jag det är rätt gott , för då blir det inte en massa stress och en massa måsten . Man tar dagen som den kommer . Vi har pratat om att åka en sväng till Tyskland och handla lite , kan ju faktiskt var bra att ha en del hemma . Har även innan jag gick på semester varit hos en tjej som gör naglar så  nu är jag så fin så ( bild kommer ) , ska även lägga in en del andra bilder så bloggen blir lite uppdaterad, så folk kan läsa vad man gör. Vi har varit hemma hos en arbetskamrat och ätit som vi brukar gör men denna gång var vi på henne land och det var så gulligt   här ser man en del av denna lilla stuga  Här satt vi och åt en underbar frukost dagen efter vi som sov över . Så kramizzar från mej för denna gång

Sommar

Så nu har vi den efterlängtade sommaren här med allt vad det innebär . För en del är det ganska skönt för  dom har semester med för oss som jobbar ett par veckor till är det som att dö en smula , man tvingar gå och lägga sig när alla andra sitter där med sina vinglas en vanlig afton , vi plågas av värmen för på jobbet är det ju inte svalt , man kan inte sova för det är ljust , osv så håller vi på dom stackars veckorna vi faktist har det ljust och varmt och härligt , VARFÖR kan vi inte vara nöjda !!!! Så i år har jag infört klago fria veckor vilket går faktiskt riktigt bra tycker jag , ett och annat klagomål slinker väl igenom men annars går det bra . Nu har jag bara 10 arbetsdagar kvar sen ska jag som alla andra ha semetser som vi sitter och planerar för nu jag och gubben har 2 veckor tillsammmans , men vi har nog lyckats fylla upp dom dagarna . Kramizzar från mej .

RSS 2.0