Ullared

Så kom äntligen dagen då man skulle till Ullared. Det var ju inte igår man var där , så förväntingarna var stora. Tidigt uppe i ottan för avfärd 6:30 vilket skulle ta ungeför en timme till ullared. Väl framme var vi inte så många kom hade kommit (tyckte jag) men det fanns ingen kö i alla fall. Som tur va hade jag med en van ullareds shoppare med mig  så hon instruerade mej om korgar , priser , etc var allt fanns . Så bar det iväg genom detta enorma varuhus. som tur var så fanns det pilar i taket som sa var man var. Jag och min dotter drog oss mot dam avdelningen och kompisen mot barnavdelningen, sen kom chocken vad skulle man börja . Så jag sa till min dotter gå du åt ett håll så går jag åt ett annat. Sen var det bara att ta fram listan , vilket jag duktig som jag är hade gjort. För annars hade allt gått åt pipan, sen var det bara att shoppa loss vilket vi gjorde också , tur va väl att jag hade en extra peng i plånboken , för det blev dyr kan man tycka men faktiskt var att vi fick en jädrans massa kläder, vilket jag och min dotter var helt nöjda med. Så detta kommer vi att göra fler gånger och då har vi sagt att det får blir inrikting på hemmet . vi får väl se hur det går med det.  Kramizzar från mej för den här gången .


Tomas Ledin





Så har man varit och sett den bästa av dom alla enligt mitt tycke , Torsdagen den 20 Augusti var det dags för att inta Lisebers  Tomas Ledin stod på schemat . Man var laddad vilket jag var med många , SÅ många minnen som kom , Sensuella isabella , inatt är jag din , sommaren är kort , medelklassens okrönta kungar ja säj vilken som helst så har man minnen . Så när kvällen var slut kunde man inte sluta sjunga , man var bara glad och sådan energi kick man fick , den ska jag leva på länge. Så uta och njut i naturen så hörs vi snart igen . Kramizzar från mej .

Nu har man börjat !

Så nu har en vecka gått , men jag har ju inte haft semester .... jo visst har jag det men som alltid så tycker man att det går för  fort så även jag . Men nu gäller det att ladda , för mej innebär det att ladda batterierna att ta vara på varje sol stund , en sväng i skogen för att inta dofterna , en sväng till havet för att inta  dofterna av tång , salt vatten , vinden , ja allt som kan ge mej  energi , för jag vet att  när mörkret intar våran jord då mår jag inte bra , mörkt när man går och mörkt när man kommer hem . även blodcentralen såg detta fenomen , för i oktober till januari har jag ett lägre blodvärde . Det finns även en mycket viktigt sak till som jag inte får glömma VÄNNER Goa sådana , dom har jag ett få tal av men ack så viktiga för mej . Ett skratt betyder så mycket och ger så mycket , jag lovade ju en rapportering av vikten nu man börjat igen ,och ner 2 kg till vilket är 7 kg sedan jag började och wow vad roligt , nu gäller det bara att hänga i , skorna står där, gymkortet ligger i plånboken ,kläderna tvättade,  så då är det bara att börja . I slutet av denna månaden ska vi ha kräftskiva och vad jag har längat efter detta , kräftor finns det något bättre,  slurpet och sölet  ja vad kan vara bättre . Så nu ska jag ut och njuta och längta . kramizzar på er alla från mej .

Löparskor




Ny inköpta skor , för nu ska det bli av , jag ska börja springa , har nu varvat att gå med att springa i en vecka , som alla vet så ger nya skor skavsår vilket jag också jag fått , så det var ner till Apoteket för att inhandla skavsårsplåster , så nu har man det hemma igen . Så nu får vi se vad som kommer här näst , för jag tror inte att jag kommer undan med träningsverk eller liknande krämpor . Som mål har jag att om jag vill kunna springa Göteborgs varvet nästa år men det är BARA ett mål. Men det vet inte vänninan om för då kommer långpiskan fram ( nej jag skojar bara ) , hon är fantastiks människa , hon har hjälpt mej i många saker med tips och råd , denna vän är jag mycket rädd om för sådan växer inte på träd. Och jag är jätte glad att jag har en sådan vän . Klart är att jag har ett fåtal vänner men dom är också mina vänner. så ut i naturen och njut så hörs vi kramizzar från mej .

1 vecka kvar .

Pratade med jobbkollega idag för att checka av lite hur hon haft det under sin semester och båda två konstaterade med sorg att det nu är bara en vecka kvar på våran semester. 3 veckor var har dom tagit vägen , flugit fram eller trollats bort , vad vet vi . Men det är bara att bita ihop för så är det för alla som ska börja jobba igen . Det vi vet är i alla fall att det  inte tar så värst länge för man inte känner av att man  har haft semester.  I lördags var jag och ett par vänner och deras barn och badade i Åsa ,   man kan inte tro det är sant för man får känslan av att vara utomlands , Härligt lång sandstrand , lugn och ro får man,  inte en massa skrik och gap , där var vi hela dagen så nu är man lite brun ialla fall , på kvällen grillade vi tillsammans . Sådana dagar är guld värda tycker jag för man får så mycket energi och man ränsar tankar . Detta kallas Posetiv energi vilket är mycket bra för oss. Så nu gäller det att avsätta tid för att göra sådan här dagar framöver även under dom mörka dagarna . Även under hösten ska man göra tillföra sig ett inre lugn , och fylla på reserverna för att orka . En sak som har varti mycket posetivt är att man inte hade en massa måsten denna sommaren utan vi har tagit dagen som den kommer , gjordt det vi har velat och tagit det lugnt . Önskar bara att man hade mera tid med gubben , men det får bli till hösten och mörkret , då kan man ha riktiga myskvällar tillsammans. Så ut och njut så hörs vi Kramizzar från mej .

Halva tiden kvar.

Så har halva semester gått , men vad gör det när man slipper gå upp på morgonen fast det regnar . Man kan ju göra så mycket annat . Nu har våra vänner i från småland åkt så nu tar vi igen oss en stund, inför nästa besök som kommer att var min kusin dotter med man vilket ska bli jätte roligt. Jag har faktiskt fått bättre kontak med mina kusin barn som det heter än mina egna kusiner .och det får jag nog tacka Facebook för , för där har jag hittat alla mina släktingar och även dom man inte vill ha med att göra , men så är livet. Som tur är kan man ju faktiskt välja .Så vad ska man nu göra sista halvan av sin semester , kan säja att det beror på vädret men ett par dagar ska vi till svärföräldrarna sen får vi se . Så ut och njut även ni som inte har semester kvar , för snart så kommer vinter igen och då klagar alla på att det är kalt och eländigt. kramizzar från mej .

RSS 2.0