Card


Hej igen ! Här är två stycken kort som har gjorts ett av mig det blå och ett av vänninan . Kortet jag gjorde var till Annnika som tog körkort vilket var uppskattat av henne även Agneta fick ett Grattis kort tyvärr hade jag redan stoppat ner det i kuväret så det blev tyvärr inga bilder på det . Men jag ska ta kort på allt jag gör så man får se . Har hittat en massa affärer här i gbg så nu är det shopping som gäller . Senaste inköpta blev akvarellfärger och en ny punch , har även traderat hem en del utstämplade tjejer som kan komma till användning senare har ju en del som fyller år fram igenom . Vet inte om jag ska lägga ut dom som stora eller inte vi får se . kramizzar från mej .  

Ups där gick en vecka

Hinner inte med såg att det redan gått en vecka sen jag skrev här . Men man har faktiskt annat att göra under veckan som går men nu är jag här igen . Har under veckan suttit och filat på en tanke som kanske kan bli verklig om man bara tar sig tid och ser på alla möjligheter som finns , men det får ni inte reda på nu vad det är men sen kanske ? :) Har även suttit och traderat hem en del vinster ( bilder kommer) , har även börjat med födelsedags kort så nu är man igång . I dag åker en av mina bästa vänner till Kina för att jobba under 2 veckor , skulle så gärna åka med och se detta fantaskiska land , hon kommer att åka från ena delan av kina till andra delen viket innebär i princip  från plus 5 grader till plus 20 grader , haha så den stackar hade stora problem vad hon skulle ha med sig . I hennes värld är det strickt dress cod så man får inte ha på sig vad som helst.  Lämndade en liten önske lista så får vi se hur mycket tid hon har . Så nu får det vara bra för denna gång så massor av kramizzar från mej till er.

Mår skit!

Denna helg har inte gått i något bra tecken utan man har verkligen mått skit . Hostan man har tar död på en framför allt nattetid. Sen kommer förskylningen på köpet , väntar bara på att allt ska bryta ut ordetligt för nu är man bara halv kraslig vilket leder till att man går till jobbet i alla fall. vilket kan var dumt men om man inte känner sig ordentlig sjuk så kan man ju inte vara hemma. Men jag får se hur jag gör i morgon , det får natten avgöra . Man skulle gör så mycket denna helg men det har mest varit att sitta framför datorn , har ju blivit en del traderande och en del amerikans sidor för att se och lyssna på hur man gör olika kort . En dröm som nu har kommit upp i min hjärna är att åka till USA för att inhandla scrappbooking saker vilket dom verkar ha i massor . så nu ska jag hoppa in i duchen och sen blir det nog sängen så hoppas jag att det blir jobb i morgon . kramizzar från mej ..

Födelsedag.


Så var det dags för min födelsedag inget att skryta med men man blir faktiskt 47 år , och dagen till ära fick jag en värmefilt och jag blev så glad . Även på Facebook blev man grattad idag en hel hög har skrivit . Så om 3 år är det dags att fylla 50 och en sak är säker då ska jag inte vara hemma för jag har en hämd lysten gubbe så alla ni som var med och planerade detta kalas får se upp . så nu får ni ha tåls till i morgon för nu ska jag bara fira min födelsedag. Många kramizzar från mej ...

Åter till jobbet !

Tillbaka till jobbet efter 6 dagars ledighet det känns , vaknade kvart i 2 i natt och bara suckade VARFÖR , tyvärr har ingen ett bra svar men ett allternativ är nog stress, inre stress varför vet jag inte ännu ska försöka komma på det snabb annars snöar jag nog in på det . Som vanligt när man kommer tillbaka efter så länge så ser det område  man städar ut som en krigs zon , så tyvärr tar det en hel dag att återställa det så som man vill ha det och tyvärr är det det som gör att jag börjar tröttna¨på detta nu. Varför har inte alla moral att hålla en viss nivå på sitt jobb ? nä man säjer " det skiter jag i det är inte  mitt område" . Tänk om alla sa så undrar hur det skulle se ut då ? Nej är nog inne på att söka mej ett nytt jobb behöver få motivation , stimulans tycker jag inte kommer någon vart . Så då är det bara att sätt sig ner och brainstorma igen var man vill här i livet och vad man har och vad man kan bli bättre på och framförallt vad har jag för kvaliteter. Så det blir nog ett tag framöver , har väl en tidsplan på hur länge allt få ta i tid . så jag återkommer med mera info när jag kommit så lång . Mazzor av kramizzar


RSS 2.0